Core Stability training

De core van het lichaam is als het fundament van een huis: trainen van de core is belangrijk om bewegingen goed te kunnen uitvoeren en blessures te voorkomen. Goed voor iedereen!

De Core Stability training is een zeer gevarieerde les bestaande uit yoga poses om de spieren op lengte te brengen, training van de core (rug, buik, billen, benen) en balans training om de stabiliserende spieren rondom de gewrichten te versterken. De training wordt afgesloten met een krachtcircuit, waarbij alle spieren aan bod komen.

Wanneer?


Woensdag en vrijdag van 09.00 – 10.00 uur.

B-Fit & Strong

Een total body training voor kracht en uithoudingsvermogen, waarbij alle spiergroepen aan bod komen.

Op een afwisselende manier worden de spieren versterkt door middel van bijvoorbeeld circuit training, waarbij oefeningen worden gedaan met losse gewichten en eigen lichaamsgewicht. Door cardio training in de vorm van tabata en HIIT training wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen. Een complete workout voor het hele lichaam!

Wanneer?


Donderdag van 19.30 – 20.30 uur.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een les waarbij de focus wordt gelegd op de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha Yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana’s. Door het stretchen van de spieren zullen lenigheid en balans verbeteren. Tijdens deze les worden lichaam en geest in balans gebracht, zodat je meer bewust wordt van je lichaam en beter kan ontspannen.

Wanneer?


Donderdag van 20.30 -21.30 uur.

Prijzen indoor groepslessen

10-Ritten kaart

€ 90,00

12 weken geldig

Onbeperkt Groepsles

€ 55,00p/m

onbeperkt deelnemen aan
alle indoor groepslessen

Combi Abonnement

€ 50,00p/m

1x looptraining plus
1x groepsles per week

Waar?

Hoge Rijndijk 154,
2313KN Leiden

 

Meld je aan voor een Gratis Proefles!

Indien je niet binnen 24 uur antwoord hebt ontvangen check dan je spam folder.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!