Start nu met professionele online begeleiding en bereik je doel!
Of je nu wil fit wil worden en starten met hardlopen, voor het eerst een (halve) marathon voor ogen hebt of een PR wil lopen.
Met de B-Fit Online Hardloopcoaching weet je dat je op een verantwoorde manier naar je doel toe traint.

 • Persoonlijk hardloopschema

 • Persoonlijke tips voor verbetering van jouw looptechniek

 • Gevarieerde, uitgebalanceerde trainingen

 • Onbeperkt online contact met jouw looptrainer

 • Toegang tot online filmpjes (loopscholing en kracht)

 • Inclusief voedingstips voor lopers

 • Abonnement vanaf € 34,95 per maand

 • Geen smoesjes om niet te gaan!

Ervaar de voordelen van Online Loopcoaching en probeer het de eerste maand voor het introductietarief van slechts € 19,95!

 • Ruud V
  Als loper kan ik het van harte aanbevelen. Het is echt super als de loopjes van de week klaar staan. Met mijn Garmin komen de workouts vanzelf op het horloge. En na een loop kan ik voor de coach even wat commentaar achterlaten. Echt top!
  Ruud V
  Online Coaching
 • Wieneke Baaten-Bloemen
  Ik heb er vandaag voor het eerst mee gelopen. Super leuk dat je een mailtje krijgt met het plan van de training voor die dag. En dan zet je je horloge aan en staat alles erin. Ook tempo’s enzo. Heerlijk getraind ermee vanochtend!
  Wieneke Baaten-Bloemen
  Online Coaching
 • Remco de Kler
  Na synchronisatie van mijn hardloop geschiedenis kreeg ik binnen enkele dagen een gepersonaliseerd schema voor de komende maanden toegestuurd. Op de ochtend zelf krijg je automatisch een mailtje met de geplande training voor die dag. Deze staat dan ook direct klaar op je horloge. Na afloop worden de gegevens van je training gedeeld met je coach die direct nuttige feedback kan geven. Heel fijn om op deze manier aan je hardloopdoelen te werken!
  Remco de Kler

Persoonlijk schema

Onze professionele looptrainers stellen op basis van jouw wensen en doelen een persoonlijk hardloopschema voor je op. Zo ga je iedere training gemotiveerd van start en hoef je zelf niet na te denken over welke training je moet gaan afleggen. Gevarieerd, op maat gemaakt, dus aangepast aan jouw niveau en belastbaarheid en daardoor minder kans op blessures.

Intake

We doen een intake via FaceTime (of telefonisch als je dat liever hebt) en we ontvangen graag een filmpje van jou waarin je loopt zodat we op basis daarvan tips kunnen geven om je looptechniek te verbeteren. Daarnaast heb je toegang tot online filmpjes met looptechnische oefeningen en krachtoefeningen specifiek voor lopers.

TrainingPeaks

Jouw persoonlijke trainingsschema krijg je via de app TrainingPeaks (TP), die je gratis kan downloaden. Iedere training wordt in de app gezet met een korte toelichting. De training kun je uploaden naar je hardloophorloge. Als je de training start, vertelt je horloge je precies wat je moet doen. Na afloop van je training upload je de training weer naar TP en kun je een reactie bij je training plaatsen. Tevens lees je de feedback terug van je trainer, je personal loopcoach op afstand!

TrainingPeaks koppelt met de meeste, meer geavanceerde horloges met GPS, ANT + en Bluetooth Smart en mobiele applicaties.

trainingpeaks

Kwartaalabonnement

92,50 per kwartaal

Meld je aan voor een Gratis intake!

  Indien je niet binnen 24 uur antwoord hebt ontvangen check dan je spam folder.

  Ervaar de voordelen van Online Loopcoaching en probeer het de eerste maand voor het introductietarief van slechts € 19,95! Start nu!

  B-Fit Leiden