Ben je op zoek naar een Personal Trainer in Leiden, maar sta je liever niet tussen allemaal andere mensen in een sportschool? Kom dan trainen bij B-Fit Leiden voor écht persoonlijke aandacht. We beschikken over een eigen ruimte van ruim 75 m2 op de Hoge Rijndijk 154, aan het water tegenover de Watertoren.

Als je graag individueel begeleid wilt worden, neem dan contact op voor een vrijblijvend gratis intake gesprek.

Persoonlijk plan

De Personal Trainers van B-Fit Leiden zijn gecertificeerd, beschikken over gedegen kennis en hebben een sport achtergrond. Een intake gesprek is altijd gratis. De eerste keer trekken we meer tijd voor je uit en kijken we naar de spierbalans in jouw lichaam. Dit geeft ons belangrijke informatie om een persoonlijk plan op te stellen waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met jouw doelen en wensen.

Bijna iedereen heeft te maken met een disbalans in de spieren. Als je met deze disbalans gaat trainen, is de kans groot dat je (op langere termijn) blessures krijgt. Daarom gaan we eerst aan de slag om de spieren op de juiste lengte te brengen. Op deze manier wordt het lichaam in balans gebracht, verbetert je houding en kun je de intensiteit van de training langzaam opvoeren.

Belang van core en balans training

Of je nu wilt werken aan je uithoudingsvermogen of sterker wilt worden, de eerste weken besteden we veel aandacht aan het trainen van balans en de core. Vanuit de core worden veel bewegingen van het lichaam aangestuurd. Als de core niet sterk is, kunnen bewegingen niet goed worden uitgevoerd en is er kans op blessures. Balanstraining verbetert de stabiliteit van de spieren rondom de gewrichten, ook belangrijk om blessures te voorkomen. Kortom, we leggen eerst een goede basis zodat je met plezier en zonder blessures kunt werken aan je persoonlijke doel(en)!

Waarom losse gewichten?

B-Fit Leiden werkt bij voorkeur met losse attributen/gewichten en eigen lichaamsgewicht in plaats van toestellen, zoals op veel sportscholen. Op deze manier wordt het hele lichaam uitgedaagd en getraind, anders dan met machines waarbij veelal maar één spiergroep wordt getraind. Je verbruikt meer calorieën door meerdere spiergroepen tegelijk aan te spreken, ook een voordeel van het trainen met losse gewichten.

Small Group Training

Train je liever met je partner, vriend of vriendin? Bij B-Fit Leiden kun je ook terecht voor Small Group Training tot maximaal 4 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voeding

Indien je wenst kan B-Fit Leiden je helpen bij een persoonlijk voedingsadvies. Of je nu wilt afvallen of wilt weten wat je moet eten om je sportprestaties te verbeteren, onze voedingsconsulente kan je hierbij adviseren.

 

Locatie binnentraining

  • Hoge Rijndijk 154, 2313KN Leiden

Tijden en buitentraining


Voor de personal trainingen zijn locatie en tijdstip in overleg.

Jouw (Personal) Trainers bij B-Fit Leiden

Saskia Bras - Personal Trainer

Ik ben Saskia Bras. Sporten is mijn passie en een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Sinds mijn 18e doe ik aan krachttraining, conditietraining en hardlopen. Ik heb diverse opleidingen en cursussen afgerond: Fitnesstrainer A+, Core Training, Hardlooptrainer, Bootcamp Instructor, Kettlebell Trainer, Bokstraining, EHBO en NASM Personal Training.

Sporten is goed voor ieder mens en iedereen kan het op zijn of haar niveau doen. Het geeft mij veel voldoening om mensen te trainen, ze plezier te laten beleven in het sporten en ze te laten merken dat ze vooruit gaan. Dit door langzaam de intensiteit te verhogen en veel variatie aan te bieden, waarbij veiligheid voorop staat. Zodat iedereen na afloop van de training een voldaan gevoel heeft en graag terug komt.

Marleen Janson - Personal Trainer

Marleen Janson

Mijn naam is Marleen Janson. Ik ben afgestudeerd als sportdiëtist en daarnaast fanatiek hardloopster. Sporten doe ik al sinds mijn 16e en tijdens mijn opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik een minor in Personal Training (NSCA) gevolgd. Onlangs heb ik ook de vervolgopleiding voor sportdiëtetiek afgerond. Tevens ben ik al een aantal jaar werkzaam in de sport waar ik mijn ervaring heb opgedaan.

Mijn passie voor hardlopen breng ik graag over op andere mensen door middel van het geven van hardlooptrainingen. Plezier hebben in het lopen staat voor mij centraal! Daarnaast help ik mensen graag bij het behalen van hun sportieve doelstellingen. Dit doe ik door de juiste handvatten aan te bieden door middel van (personal) training en voeding.

Meld je aan voor een gratis intake gesprek!

Indien je niet binnen 24 uur antwoord hebt ontvangen check dan je spam folder.