Ik ben Saskia. Sporten is mijn passie en een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Sinds mijn 18e doe ik aan krachttraining, conditietraining en hardlopen. Na mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de UvA ben ik in de reclamebranche beland. In 2014 heb ik besloten het roer om te gooien door te starten met B-Fit Leiden en heb ik diverse opleidingen en cursussen afgerond: Fitnesstrainer A+, Core Training, Hardlooptrainer, Bootcamp Instructor, Kettlebell Trainer, Bokstraining, EHBO, NASM Personal Training. Ultimate Instability level I en II

Sporten is goed voor ieder mens en iedereen kan het op zijn of haar niveau doen. Het geeft mij veel voldoening om mensen te trainen, ze plezier te laten beleven in het sporten en ze te laten merken dat ze vooruit gaan. Dit door langzaam de intensiteit te verhogen en veel variatie aan te bieden, waarbij veiligheid en een goede techniek voorop staan. Zodat iedereen na afloop van de training een voldaan gevoel heeft en graag terug komt.

Marleen

Mijn naam is Marleen en ik geef sinds 2017 hardlooptrainingen bij B-Fit Leiden. Het is super om iets wat je zelf met veel plezier doet, te kunnen overbrengen op anderen. Ik vind het belangrijk dat hardlopen vooral heel leuk blijft om te doen. Is het jouw doel om gewoon lekker te lopen, of heb je juist wel heel ambitieuze plannen? Het maakt niet uit, elk type hardloper kan bij mij komen trainen.

Vanuit mijn eigen kennis, ervaring en opleidingen weet ik veel over trainingsleer, looptechniek en sportvoeding.  Dus heb je persoonlijk advies nodig op dat gebied, durf gerust te vragen! Ook kan ik trainingsschema’s op maat maken, voor iedereen die gericht aan de slag wil naar een specifiek doel. Ik geef de trainingen op maandag- en dinsdagavond, hopelijk zie ik je daar!

Eva

Mijn naam is Eva,  ik ben  een echte ‘Leidse’! Hier heb ik ook mijn opleiding Communicatie afgerond. Toch voelde het niet als ‘iets voor mij’ om de hele dag te zitten, en ben ik een HBO opleiding gaan volgen tot Beweegcoach. Naast Beweegcoach werk ik ook als fitnessinstructeur, bootcamptrainer, HIIT en Boksfit trainer en blijf ik me continu ontwikkelen op sportgerelateerde vlakken.

Als beweegcoach benader ik vitaliteit als geheel, waarbij de lichamelijke conditie een cruciale rol speelt. Bij B-Fit Leiden geef ik smallgroup- en personal trainingen. Ik kijk er elke dag naar uit om mensen te leren kennen en verder te helpen in hun ontwikkeling. Samen letterlijk en figuurlijk in beweging gezet worden, dat is waar het voor mij om gaat!

Tarja Naafs

Mijn naam is Tarja en ik verzorg sinds januari 2018 met veel plezier verschillende groepslessen. Ik ben begonnen met een Aerobic-opleiding. Na een aantal maanden heb ik de kans gekregen om de opleiding Bodybalance te volgen. Dit is een combinatie tussen yoga, pilates en tai chi.

Verder heb ik mijn Power-yoga opleiding behaald. Mijn voorkeur lag voorheen bij snelle en zware workouts, maar nu ik ook de focus heb gelegd bij yoga, merk ik hoe belangrijk deze combinatie is. Ik kom meer in mijn ontspanning en ben mij meer bewust van mijn lichaam. Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken tijdens mijn groepslessen, zodat we samen calorieën kunnen verbranden en daarnaast onze ontspanning kunnen vinden!

Corrie Lansing

Ik ben Corrie Lansing en “gek” van hardlopen! Ik ben gediplomeerd hardlooptrainer, gecertificeerd via de Nederlandse Atletiekunie en verzorg al 4 jaar met veel plezier hardlooptrainingen aan beginnende en gevorderde hardlopers. Ook geef ik training aan slechtziende hardlopers, Running Blind, regio Leiden en Alphen aan den Rijn. Verder begeleid ik hardloopteams bij diverse bedrijven, sportscholen en verenigingen door middel van cursussen of doorlopende hardloopprogramma’s.

Ook voor individuele begeleiding kun je bij mij terecht. Ik maak trainingsschema’s en begeleid het verdere proces m.b.t. trainingen, voeding, kleding etc. In het najaar van 2019 ben ik in contact gekomen met B-Fit Leiden en benaderd om op donderdagavond een hardlooptraining te verzorgen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Ik hoop dat ik jou via mijn trainingen ook enthousiast maak voor deze mooie sport!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!