Saskia Bras

 saskia@b-fitleiden.nl

Mijn naam is Saskia. Sporten is mijn passie en een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Sinds mijn 18e doe ik aan krachttraining, conditietraining en hardlopen. Na mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de UvA ben ik in de reclamebranche beland. In 2014 heb ik besloten het roer om te gooien door te starten met B-Fit Leiden en heb ik diverse opleidingen en cursussen afgerond: Fitnesstrainer A+, Core Training, Hardlooptrainer, Bootcamp Instructor, Kettlebell Trainer, Bokstraining, EHBO, NASM Personal Training. Ultimate Instability level I en II

Sporten is goed voor ieder mens en iedereen kan het op zijn of haar niveau doen. Het geeft mij veel voldoening om mensen te trainen, ze plezier te laten beleven in het sporten en ze te laten merken dat ze vooruit gaan. Dit door langzaam de intensiteit te verhogen en veel variatie aan te bieden, waarbij veiligheid en een goede techniek voorop staan. Zodat iedereen na afloop van de training een voldaan gevoel heeft en graag terug komt.

Marleen

Mijn naam is Marleen en ik geef sinds 2017 hardlooptrainingen bij B-Fit Leiden. Het is super om iets wat je zelf met veel plezier doet, te kunnen overbrengen op anderen. Ik vind het belangrijk dat hardlopen vooral heel leuk blijft om te doen. Is het jouw doel om gewoon lekker te lopen, of heb je juist wel heel ambitieuze plannen? Het maakt niet uit, elk type hardloper kan bij mij komen trainen.

Vanuit mijn eigen kennis, ervaring en opleidingen weet ik veel over trainingsleer, looptechniek en sportvoeding.  Dus heb je persoonlijk advies nodig op dat gebied, durf gerust te vragen! Ook kan ik trainingsschema’s op maat maken, voor iedereen die gericht aan de slag wil naar een specifiek doel. Ik geef de trainingen op maandagavond, hopelijk zie ik je daar!

Julie

Mijn naam is Julie en ik geef sinds 2020 training bij B-Fit Leiden. Ik geef regelmatig groepslessen en daarnaast personal hardlooptrainingen. Dus wil jij werken aan een betere looptechniek en je prestaties verbeteren, dan ben je bij mij aan het goede adres.

In het dagelijks leven train ik paarden voor klanten. Daarnaast loop ik bijna iedere dag hard en zit ik ook regelmatig op de racefiets. Momenteel train ik met Diane van Es (1e NK 5000m) van wie ik veel leer, wat ik weer kan overbrengen tijdens het geven van mijn trainingen.

Hopelijk zie ik je snel tijdens een groepsles of personal hardlooptraining!

Corrie Lansing

Ik ben Corrie Lansing en “gek” van hardlopen! Ik ben gediplomeerd hardlooptrainer, gecertificeerd via de Nederlandse Atletiekunie en verzorg al 4 jaar met veel plezier hardlooptrainingen aan beginnende en gevorderde hardlopers. Ook geef ik training aan slechtziende hardlopers, Running Blind, regio Leiden en Alphen aan den Rijn. Verder begeleid ik hardloopteams bij diverse bedrijven, sportscholen en verenigingen door middel van cursussen of doorlopende hardloopprogramma’s.

Ook voor individuele begeleiding kun je bij mij terecht. Ik maak trainingsschema’s en begeleid het verdere proces m.b.t. trainingen, voeding, kleding etc. In het najaar van 2019 ben ik in contact gekomen met B-Fit Leiden en benaderd om op dinsdagavond een hardlooptraining te verzorgen. Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Ik hoop dat ik jou via mijn trainingen ook enthousiast maak voor deze mooie sport!

Astrid

Mijn naam is Astrid en vanaf januari 2022 geef ik de beginnerscursus bij B-Fit. Ik houd enorm van hardlopen. Niet om de snelste, de verste of de beste hardloper te worden. Wel om er plezier uit te halen, te ontspannen, fit (van lichaam en geest) te blijven en om mezelf uit te dagen. Dat gun ik jou ook! 
Om die reden heb ik de afgelopen jaren de cursus running therapie gevolgd; net als de basiscursus hardloopinstructeur; trainen op hartslag en schema & blessurepreventie.
Ik kijk er enorm naar uit om de groep te begeleiden om in 12 weken toe te werken naar 5 aaneengesloten kilometers rennen.