Saskia Bras

 saskia@b-fitleiden.nl

Mijn naam is Saskia. Sporten is mijn passie en een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven. Sinds mijn 18e doe ik aan krachttraining, conditietraining en hardlopen. Na mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de UvA ben ik in de reclamebranche beland. In 2014 heb ik besloten het roer om te gooien door te starten met B-Fit Leiden en heb ik diverse opleidingen en cursussen afgerond: Fitnesstrainer A+, Core Training, Hardlooptrainer, Bootcamp Instructor, Kettlebell Trainer, Bokstraining, EHBO, NASM Personal Training. Ultimate Instability level I en II

Sporten is goed voor ieder mens en iedereen kan het op zijn of haar niveau doen. Het geeft mij veel voldoening om mensen te trainen, ze plezier te laten beleven in het sporten en ze te laten merken dat ze vooruit gaan. Dit door langzaam de intensiteit te verhogen en veel variatie aan te bieden, waarbij veiligheid en een goede techniek voorop staan. Zodat iedereen na afloop van de training een voldaan gevoel heeft en graag terug komt.

Marleen

Mijn naam is Marleen en ik geef sinds 2017 hardlooptrainingen bij B-Fit Leiden. Het is super om iets wat je zelf met veel plezier doet, te kunnen overbrengen op anderen. Ik vind het belangrijk dat hardlopen vooral heel leuk blijft om te doen. Is het jouw doel om gewoon lekker te lopen, of heb je juist wel heel ambitieuze plannen? Het maakt niet uit, elk type hardloper kan bij mij komen trainen.

Vanuit mijn eigen kennis, ervaring en opleidingen weet ik veel over trainingsleer, looptechniek en sportvoeding.  Dus heb je persoonlijk advies nodig op dat gebied, durf gerust te vragen! Ook kan ik trainingsschema’s op maat maken, voor iedereen die gericht aan de slag wil naar een specifiek doel. Ik geef de trainingen op maandagavond, hopelijk zie ik je daar!